Nova pridobitev za novo šolsko leto

Prva faza prenove OŠ Mladika je prinesla nekaj pomembnih izboljšav in postavila temelje za nadgradnjo. Medtem ko so šolarji uživali na zasluženih počitnicah, so to poletje v šoli potekala intenzivna gradbena dela. Medtem pa je v polnem teku že druga faza dozidave in rekonstrukcije OŠ Mladika.

Šolarji in zaposleni OŠ Mladika so imeli kakovostnejše pogoje za delo. Po več kot 20 letih končno lahko obedujejo v novi jedilnici.

Dozidava prepotrebne jedilnice in selitev kuhinje sta le dva izmed mnogih pomembnih segmentov te investicije. In čeprav bi po optimističnem planu učenci šele v drugi polovici septembra obedovali v novih prostorih, so z zaključkom investicije pohiteli.

Prva faza prenove OŠ Mladika je prinesla nekaj pomembnih izboljšav in postavila temelje za nadgradnjo. A z obnovo jedilnice  prenova še ni zaključena.

Epidemiološka situacija vzgojno-izobraževalnih zavodov pa se iz dneva v dan poslabšuje. Trenutno je v Podravju po podatkih Covid sledilnika  v karanteni že 73 oddelkov, kar je 12 več kot včeraj.

Starši in otroci epidemiološke ukrepe upoštevajo in se ne pritožujejo. Precepljenost zaposlenih pa ostaja v podravskem povprečju.

DELITE