Razširjen dostop

Naš časopis postaja, tudi z vašo pomočjo – bralcev in naročnikov bogatejši, zanimivejši in bolj bran. Vsak dan ga dopolnjujejo sveže novice, fotografije, komentarji, kolumne, nagradne igre in ankete. Na njem z veseljem objavljamo tudi fotografije in prispevke, ki nam jih pošiljajo rojaki na Otoku in drugje po svetu.

Ker si želimo biti boljši, vam postreči s še boljšimi vsebinami, predvsem pa VEČ njih, smo se odločili, da vam ponudimo letno in mesečno naročnino na časopis Slovenci v Angliji.

Vašo podporo bomo porabili za delovanje časopisa, vam pa ponudili:

  • Neomejen dostop do vseh spletnih člankov na Slovenci v Angliji.
  • Prioritetno in brezplačno sodelovanje v vseh akcijah in projektih uredništva.
  • Brezplačno in neomejeno uporabo vseh storitev v “Slovenici – Slovenskem domu za ohranjanje stika z domovino” v Londonu (uporaba računalnika, printanje, skeniranje, wifi do 500 Mbit/s,…).
  • Prednostno obveščanje o dogodkih in projektih uredništva Slovenci v Angliji.
  • Letna posebna tiskana izdaja časopisa Slovenci v Angliji.

Dodatne ugodnosti za Slovence živeče v Veliki Britaniji:*

  • Brezplačna udeležba in darilo na letnem obdarovanju za eno družino v organizaciji uredništva Slovenci v Angliji.
  • Vsak mesec prejmete paket različnih dobrot, ki smo jih poimenovali “Pozdrav iz Slovenije” (v vrednosti mesečne naročnine).
  • Možnost nakupa izdelkov iz paketa “Pozdrav iz Slovenije”.

* Pogoj za prejem dodatnih ugodnosti je stalni naslov na območju Velike Britanije.

In kaj vse vas čaka v razširjenem dostopu?

Vsekakor najnovejše novice iz Slovenije, da ostanete v stiku z vsem, kar vas zanima. Poleg novic vas obveščamo tudi o razmerah na cestah in aktualnem vremenu v Sloveniji.

Vsekakor ne smemo pozabiti na poučne vsebine, ki so primerne predvsem za zaposlitev najmlajših. Z Dijano se podajte na potep v oddajah: Dober jutrček, Razmigajmo se, Pravljice, Pesmice, Kvizko, Spoznavamo, Rišemo, Zlepljenka in A-BU škatla. Za vas pripravljamo za otroke zanimive pobarvanke, a se lahko skupaj z otroki zabavate tudi sami.

Da bo znanje vedno na vaši strani poskrbi Ul, ki vam snov razloži na posebno zabaven način v oddajah Slova na izi in Mata na izi. Ne le osnovnošolci, tudi odrasli se lahko marsičesa naučimo skupaj s prikupnim najstnikom. Preizkusite se tudi sami. Za znanje dodatno skrbi tudi učitelj za slovenski jezik, ki poučuje slovenščino v osnovni šoli od šestega do devetega razreda. Vprašanje mu lahko zastavite na strani Vprašaj učitelja.

Samo za vas pa so se združili trije slovenski pisatelji – Borut, Alicia in Gabriella ter ustvarili spletni dnevnik – Blog treh pripovedovalcev zgodb. Kaj vse nam bodo povedali in razkrili? Vse in še več. Ne zamudite njihovih objav, morda vas čaka tudi kakšna nagradna igra.

Na koncu smo za vas uredili Kode za popust, ki vam bodo v pomoč pri ugodnem spletnem nakupovanju.

KLIK ZA REGISTRACIJO

V primeru težav pri registraciji nas kontaktirajte. Pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.

Zadnje novice v razširjenem dostopu