Slovenci v Angliji

Spletni časopis namenjen informiranju Slovencev po svetu in ohranjanju stika z matično domovino.

Pričetek delovanja: 2020
Vrsta gradiva: Časopis
Jezik: Večjezični
Značilnosti elektronskega vira: El. časopis
Pogostost: Občasno
Predmetne oznake: Slovenci – Velika Britanija
COBISS.SI-ID: 302243584, 302824448
ISSN 2712- 6137, 2712-6129

Napaka RSS: WP HTTP Error: Ni bil vnesen veljaven URL.

UREDNIŠTVO IZ ANGLIJE
Slovenci v Angliji
113 Wellington Rd,
E7 9BT London, UK

UREDNIŠTVO IZ SLOVENIJE
Slovenci v Angliji
Poštno ležeče
4210 Brnik – aerodrom, Slovenija


Uredništvo

Mateja Hočevar, Maja Horvat, Tom Smith, Mateja Kilar, Alesh Maatko, Maja Klakočar, Joseph Sraka, Marjan Krnjić, Milena Miklavčič, Borut Mustar, Gabriella M., Alicia Peljhan


Projekti uredništvaOglaševanje


Donacije

Poljubno donacijo lahko kot prostovoljni prispevek vplačate vsi, ki podpirate in spodbujate naše delo in projekte. Z donacijami v uredništvu pokrivamo tekoče projekte uredništva, nakupe knjig za Slovensko knjižno polico, stroške poštnin nagradnih iger, tiskanja, vzdrževanja spletne strani, stroške tiska letne izdaje časopisa Slovenci v Angliji.

Doniraj poljubno

Doniraj £ 50

Spletni plačilni sistem PayPal omogoča možnost varnega plačila s kreditno kartico tudi za tiste, ki nimajo računa PayPal.Prevodi

V angleščino za vas prevajajo naši pametni robotki, in čeprav se vsak dan pridno uče, so lahko njihovi prevodi v posameznih delih pomanjkljivi.


Povezave

www.slovencivangliji.com
www.slovencivangliji.uk
www.slovencivangliji.co.uk
www.linktr.ee/slovencivangliji


Vsa besedila so v lasti uredništva slovencivangliji.com in njihovo reproduciranje brez vednosti in privolitve uredništva ni dovoljeno. Tudi vsa video in zvočna vsebina na slovencivangliji.com je avtorsko zaščitena in njeno nadaljnje reproduciranje ni dovoljeno. Pravice do objav fotografij na slovencivangliji.com so v lasti uredništva, zato nadaljnje reproduciranje fotografij iz slovencivangliji.com ni dovoljeno. Vremensko napoved za Slovenijo nam zagotavlja Arso.
#slovencivangliji