Počitniški program v ZPM

ZPM Maribor vsako leto, v okviru Doma ustvarjalnosti mladih (DUM) Maribor, med poletnimi počitnicami organizira pestro dnevno počitniško dogajanje za otroke. Otroci se lahko vsak dan od ponedeljka do petka, odpravijo na dnevne izlete, v okviru katerih spoznavajo in preizkušajo nove aktivnosti, se učijo novih spretnosti, spoznavajo poklice
V času poletnih počitnic, Zveza prijateljev mladine Maribor za otroke organizira številne raznolike in pestre aktivnosti.
V okviru Doma ustvarjalnosti mladih (DUM) Maribor bo med poletnimi počitnicami organizirano pestro dnevno počitniško dogajanje, namenjeno predvsem otrokom in mladostnikom, ki pa bo prilagojeno tudi ukrepom za omejevanje ponovne širitve virusa covid-19.
V preteklih letih je bil obisk množičen, letos pa zaradi pretekle epidemije v ZPM Maribor pričakujejo nekoliko manj obiskovalcev.
Izvedba raznolikih dejavnosti pa ne bi bila mogoča brez prizadevnih prostovoljcev.
Tradicionalni sredini izleti in letovanje v VIRC Poreč bodo organizacijsko spremenjeni, predvsem kar se tiče števila otrok.
Zveza prijateljev mladine Maribor je samostojna, prostovoljna in humanitarna zveza društev, ki se odziva na aktualna družbena vprašanja in tvorno prispeva k oblikovanju pozitivnih vrednot življenja otrok ter mladostnikov.

DELITE