KAKO IZGORETI … in vzeti življenje v svoje roke

Knjigo Aljoše Bagola “KAKO IZGORETI … in vzeti življenje v svoje roke” smo skozi donacijo Mladinske Knjige uvrstili tudi v Bralni izziv 2020.

Aljoša Bagola je eden najbolj priznanih in največkrat nagrajenih slovenskih oglaševalskih kreativnih direktorjev, izvrsten pripovedovalec zgodb, priljubljen predavatelj in kolumnist, s knjigo Kako izgoreti prinaša iskreno izpoved o soočenju z izgorelostjo.
Z lucidnimi miselnimi obrati in bravuroznimi besednimi igrami nas mojstrsko popelje med navdihujoče življenjske zgodbe, pretresljiva spoznanja, nepričakovane uvide ter nevsakdanja razmišljanja o tem, kako se učinkovito spoprijeti s podivjanostjo sodobnega sveta ter kljub vsemu v njem najti kanček utehe, pomirjenosti in optimizma.
»Zato se ne trudimo preveč z veličino. Zato se ne trudimo preveč s svojo zapuščino, zato ne potujmo s preveč prtljage, zato se ne predajajmo nepotrebnemu trpljenju. Smisel življenja ni v tem, kaj pustiš za seboj, ampak v tem, kaj življenje pusti v tebi.«

Aljoša je že vrsto let med najbolj branimi slovenskimi kolumnisti. Zato pravzaprav ne preseneča, da je njegova prva knjiga Kako izgoreti čez noč postala uspešnica in v rekordnem času doživela več ponatisov.

DELITE