Ljubezenski roman: Krog

Glamurozni svet bogastva in slave je na prvi pogled plehek, površinski, okolje, kjer za ljubezen ni prostora. A najbolj strastna in zvesta ljubezen se rodi ravno tam, kjer jo najmanj pričakujemo. Ljubezenski trikotnik med lepo mlado odvetnico in slavnima nogometašema, ki sta si različna kot dan in noč, pravzaprav ni trikotnik, ampak je krog. Krog, v katerem se energija pretaka enakomerno, a silovito in izpolnjujoče. Nenavadna erotična zgodba nas popelje po ekskluzivnih lokacijah širom sveta, celo v Slovenijo, kjer se življenje in strast zajemata z veliko žlico. In vse je, kot mora biti.

Ljubezenski roman KROG je del projekta Slovenska knjižna polica in Bralnega izziva 2020.

Mnenja o knjigi

“Roman je zame, ki sedaj ob družini nimam več veliko časa za prebiranje knjig, nekaj novega. Veliko erotike (kar mi je všeč), stopnjevanje napetosti, dober zaključek zgodbe. Nad knjigo sem v eni besedi navdušena (sem jo že posodila naprej…). Roman, ta hip, življenje, kot ga poznamo mi, ki ga marsikdo ne razume, ampak je tu… Sedaj. Zdaj.” (Urška M.)

“Knjigo bi priporočala predvsem ženskam, katere imajo ustaljeno življenje oziroma se na to šele pripravljajo. Saj jim bo ta knjiga odprla nov svet do sedaj mogoče še ne poznan. Knjiga KrOg nas opozarja na nove priložnosti izven naših okvirjev vsakdanjega življenja, kateri je po večini monoton in dolgočasen. Mene, je osebno ta knjiga ravno zaradi tega všeč, ker je v njej morje različnih čustev treh zelo različnih glavnih junakov. Ob knjigi se lahko zavedamo, da je življenje nepredvidljivo sploh pa v ljubezni. Nikoli ne vemo, kaj nas sploh čaka oz nas preseneti, kdaj nas nekaj preseneti, da odkrijemo delček sebe do sedaj še ne poznan. Ter, ko že mislimo, da smo dosegli vrh naše zgodbe, nas nekaj preseneti, kot nas čez celo knjigo opozarja avtor. Ali smo to spremembo pripravljeni sprejeti? Si upamo iti izven svojih dosedanjih okvirjev? Rada bi se zahvalila avtorju knjige za zelo dobro delo. Vsebina kar sama vleče v nadaljnje branje. Po tihem sama pri sebi upam na drugi del.” (Urška Š.)

DELITE