Site icon Slovenci v Angliji

Pod Pohorjem je zadišalo po Štajerski

V Mariboru so danes zagnali spletno stran projekta Okusi Štajerske (Flavors of Styria), na kateri si lahko sestavite pakete turističnih produktov. Flavors of Styria (FOS) ali Okusi Štajerske združuje različne akterje s področja turizma – od vinarjev, gostincev oziroma restavracij, izletniških kmetij, ponudnikov prevozov, adrenalinskih doživetij in športnih ter kulturnih dogodkov.
Njihova ponudba združena v integralnih turističnih produktih, ki so na voljo na omenjeni spletni strani in tudi v aplikaciji.
Okusi Štajerske je za zdaj povezal že preko 50 tukajšnjih ponudnikov, pri čemer želi Martura nabor obstoječih sproti dopolnjevati z novimi. Poudarek pa je na že narejenih integralnih turističnih produktih. Ti so kakovostno in smiselno sestavljeni, a kljub temu še vedno dostopni za vsak žep.
S projektom so v sodelovanju z Izobraževalnim centrom Prah iz Rogaške Slatine pridobili sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Vrednost projekta je okoli 277.000 evrov, od tega je 70 odstotkov evropskih sredstev.

DELITE
Exit mobile version